Om bundesliga.se

I ett av våra närmaste grannländer spelas den bästa fotbollen, finns de bästa arenorna och den bästa publiken. Där dricks den godaste ölen, äts de fetaste korvarna och den suraste surkålen. Varför är då de flesta i Sverige så ointresserade av tysk fotboll? Är tyskar mer gemytliga än vi klarar av, språket för svårt eller är det helt enkelt så att vi sett bollen frysa till is så många gånger över brittiska öarna att vi accepterat det som det enda alternativet?

bundesliga

Troligen ligger sanningen någonstans mitt emellan detta och det faktum att Bundesliga inte är känt för att marknadsföra sin liga särskilt hårt utomlands.Anledningarna till detta är säkert många men det känns som att det beror på att man i möjligaste mån vill skydda ett genuint folknöje som i jämförelse med andra europeiska ligor är relativt oförstört och inte så hårt exploaterat. I vilket fall som helst så känns det som att intresset för Bundesliga är på väg uppåt i Sverige. Inte minst p g a de svenska spelarna och Viasats satsning på Bundesliga. Låt oss hoppas att det fortsätter så.
 
Hur är det att spela på odds på Bundesliga? Jo, det är enkelt och det är kul! På Svenska spel hittar du matcher att spela på dagligen och på flera andra internationella spelsajter kan du spela på allt inom Bundesliga (första mål, sista mål, flest mål etc.). Det är inte så att man blir rik på att spela på Bundesligamatcher, men sannolikheten att vinna är betydligt större än om du spelar på ett så kallat gratis casino på nätet.

 

Bundesliga.se är ditt vattenhål bland kostymfans, dåliga publiksiffror och filmstjärnor. Hör gärna av dig med dina synpunkter. Välkommen!